Annons
AnnonsAnnons

Kolmården del 1.


Igår var det invigning för säsongen på Kolmården, vi steg upp i ottan och begav oss mot Norrköpingstrakterna. Resan gick bra eftersom vi var flera i bilen och Jessica var med, skönt att ha någon att prata med när man är lite trött. Det blev inte så många timmar i natt eftersom jag åkte hem från Göteborg efter mitt gig. Det var extremt mycket folk som ville vara där första dagen som det öppnade och vi fick till en början suuperfin väder även om det inte var speciellt varmt. Kring 15 tiden började det spöregna och det var extremt kallt, jag var dyngsur där jag sprang och hämtade bilden på parkeringen, synd att dagen slutade så..det blir så mycket trevligare när solen skiner.

En stor lekplats fanns och den blev så klart väldigt poppis!

Angelo tar kort på mig som drar dem i en gammal skrinda...snygg bild på mig som blundar...

Fikastund i Bamses värld.

Barnen kollar in Bamse!

Hmm.. nu minns jag inte var de är krabaterna hette, något jag aldrig hade hört i alla fall. De verkade ganska hungriga!

Alessio älskade att klättra och hade helst vilat ha en sådan här hemma.

Hela gänget ska åka linbanan. Jacob o Lisa Stadell med barn och Jessica o Linus med barn.

Jag o Pernie!!

Björnarna var leksugna och bråkade friskt med varandra!

Barnen var väldigt fascinerade över att komma så nära alla vilda djur. En fin runda med fantastisk utsikt!

Larvigt högt för mig som är höjdrädd..

Giraffer...

http://www.kolmarden.com  Kolla in deras utbud..

TAGGAR
9 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/gig-pa-ullevi/