Annons
AnnonsAnnons

Klas Klättermus/ Gigtime


Tyckte jag var ute i god tid när jag beställde den här rävdräkten  för över  2 veckor sedan, men icke! Det står på deras sida att det endast ska ta några dagar,  men glöm det, vill ni ha snabb leverans ska ni inte beställa genom Partypacks.co.uk Har mailat dem 10 ggr och de tror att den fastnat i Danmark….har däremot fått fakturan. Man slutar aldrig att förvånas va?

Fick fullkomlig panik i tisdags när jag lämnade Angelo i skolan, trodde deras första föreställning var på onsdagen för oss föräldrar men det visade sig att det var redan kl 13 för 1:orna på skolan alltså redan på tisdagen. Puh! Angelos rävdräkt hade såklart inte dykt upp och jag trodde jag hade två dagar till på mig att lösa det, men så var alltså inte fallet. Jag kutade hem o ringde Svt kostymlager, Independent kostymuthyrning…ingenstans hade de en rävdräkt. Tillslut fick jag tag på Pernilla ( som jag väckte efter att ha trakasserat henne med 25 samtal, sorry…men det  var ju tur visade det sig, hon skulle till Örebro och hade slumrat om..) som hade lite pinaler till en rävdräkt. Jag åkte oxå in till Buttricks i stan ( på nätet hade de inget, men tänkte att jag ger det en chans) och där hade de fått in en rävväst med luva, öron och svans…toppen!! Det blev ett hopkok men tycker att det funkade ganska bra, Angelo blev nöjd även om han var lite besviken över att hans fina rävdräkt aldrig dök upp….jag förstår han för jag kände precis likadant.

Bidde ingen sådan här dräkt...suck!

Nya rävdräkten!

Egengjorda fina biljetter.

En förväntansfull mamma, kusinerna Viggo och Wilson sitter bänkade för att kolla in Angelo som räv.

Angelo i sin nya dräkt! Min duktiga kille som debuterade!! Så stolt över dig älskling, du grejade det fast du var nervös.

Efter att ha suttit i publiken så var det yillbaka i vanliga gängor och dax för miga tt åka till mitt jobb och kliva upp på scenen igen, ikväll på Nalen i Stockholm tillsammans med Mens club.

Snart min tur att gå på scen..

Ysl skor som jag köpte sist jag var i New York.

Annika Ljungberg skulle uppträda med sitt band.

Annika med sitt gäng som numera heter Cotton Eye Joe...

TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/nisse%e2%99%a5/