Annons
AnnonsAnnons

Klantarsle!


Alright! Dagens bekännelse…jag gillar inte alls att erkänna det här, jag har varit ett riktigt klantarsle! En sådan där man skrattar åt och tycker är riktigt pantad….

I onsdags på väg till kontoret så var jag lite stressad, hade ingen tid alls att passa, men hade haft elektrikern hemma på morgonen och vi fastnade vid köksbordet. Vi satt och pratade så länge vilket var supertrevlig för han har hjälp mig med mer el mindre allt i kåken sedan första renoveringen för 6 år sedan.

Jag stannade vid Statoil och fick köa för att komma fram till pumpen…jag blev väldigt otålig. Killen som stod framför mig hade tankat klart och jag såg att han stod inne på Statiol och åt korv…-Varför kan han inte komma ut och flytta bilen först?? Ggggrrr. Nåväl, tillslut kom han ut. Vad gör han då? Jo, går på toaletten som ligger med egen ingång utifrån. Då brann det i skallen på mig.

Jag flyttade mig och köade bakom en annan bil istället, kom fram och tankade!

Tänkte att: 12, 53 Kr vad dyr dieseln har blivit….

Kom till kontoret och jobbade fram till halv 3 som vanligt innan det var dax att åka hem och hämta barnen. Jag märkte direkt när jag satte mig i bilen att något var fel…den hackade och det hände inget när jag tryckte på gasen. Som om den inte svarade..

Jag tänkte direkt på att jag hade tankat på morgonen och tanken slog mig såklart: Kan jag ha tankat bensin?

Hmm…det är ju omöjligt, varför skulle jag ha gjort det? Jag har ju aldrig tankat fel i hela mitt liv förut? Varför hände det här just nu….som om jag inte har tillräckligt att tänka på. Orkar inte, fast kunde inte annat än gå ut och lukta om det luktade bensin eller diesel.

Det var bara att ringa en god vän som är bilmeck och han skickade en bärgare..idag fick jag tillbaka bilen. Jodå,mycket riktigt,  jag hade tankat fel. Har inte fått notan för kalaset än men de hade fått lufta den och såklart tömma tanken under några timmar…Skäms kudden är framme!!!!!!!

Då var det dax!


Bye, bye bilen...
TAGGAR
61 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/cafe%c2%b4opera-30-ar/