Annons
AnnonsAnnons

Klädmöte & Burlesque


I går kväll så satte syrran och jag mig inne i stan på Vapiano och gick igenom alla kläder inför alla Talanginspelningar..det blir en hel del kläder när det handlar om 11 program. Det ska matchas med de andra jurymedlemmarna och det ska dessutom vara bekvämt, inte för varmt att sitta i under 6 timmars inspelning (som ett audition program tar att spela in)inte för kallt…och ssedan ska det var snyggt i rutan. Inte krypa ( om man har randigt eller smårutigt så kan det börja röra på sig i bild) så det är lite att tänka på. Tycker att Kina har hittat supersnygga outfits så det kommer nog bli jättebra!!

Kina åt en kycklingsallad och jag en sallad med scampi, enormt gott! Det var så länge sedan jag var på Vapiano och det är verkligen ett superställe tycker jag. Deras mat smakar alltid bra och det finns mycket att välja mellan.

Kinas kycklingsallad på Vapiano.

Min scampisallad!

Efter vårt möte gick vi till Sergelbiografen och gick på Burlesque, jag vet att den har fått enormt taskig kritik och det hade man väl räknat med, den typen av film får oftast det. Men jag kände ändå att jag ville se den av flera olika anledningar. Tycker Christina Aguilera sjunger fantastiskt och Cher är en riktig ikon!

Jag var nästan anfådd efter filmen, sånt enormt drag rakt igenom. Jag förstår inte hur kritiker tänker när de recenserar en sådan här typ av film och ger den ++?

För mig är den fantastisk, (jag skiter i om det är en tråkig story, det fattade man från början hur det skulle bli…den är ju amerikansk) Jag älskar när en film lyckas förmedla drömmar, hopp och sann glädje till musiken och för mig gör den det. Den handlar om min bransch och allt det jag drömde om som barn, kan så känna igen mig i tankar och jävlar ennama viljan över att få syssla med det som man brinner för. Kostym, peruk, mask, koreografi, scenografi…de har gjort ett fantastiskt jobb och det är det som ska bedömas tycker jag. Christina vränger ut och in på sin röst och hon är så fruktansvärt teknisk så man bara gapar….

Jag var lycklig när jag gick från biografen och det kommer jag leva på länge!!!!

Ikväll ska syrran o jag ut på galaj!! Skriver om det imorgon…

TAGGAR
10 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/puma-tavling/