Annons
AnnonsAnnons

Katt på besök…


För tre veckor sedan kom några barn som mamma o pappa känner i byn gående, lockandes på en liten kattunge. Det trodde det var Bella. Vet inte om ni minns? Förra sommaren la jag upp en bild på en katt som helt plötsligt hade kommit till gården och som inte ville ge sig iväg..mamma o pappa hade ingen aning om vem den tillhörde, men efter att jag hade lagt upp den på bloggen så hörde en familj av sig i från byn och berättade att det var deras katt Bella. Däremot var den utstött av deras andra katter och undrade om mamma o pappa ville behålla den eftersom den verkade trivas. Såklart fick hon stanna här.

Nu var det inte Bella som kom gående med barnen, hon fanns redan här hemma. Så vem är den nya kattungen? Vem tillhör hon?

Det konstiga är att hon ser på pricken ut som Bella, likadant tecknad och samma färger. Kanske något smalare i ansiktet, men det är verkligen svårt att se skillnad. Kommer hon ifrån samma kull? Det verkar ju troligt? Fast ingen vet…OM någon läser det här som bor i Smålands djupa skogar och som saknar sin lilla kissemiss. Hör av er!!

Efter vår semester i  Spanien allihop kom mamma o pappa hem och katten var fortfarande kvar..?! Den började se tunn ut och har nu fått lite att äta, men vi vill så klart hitta kattens riktiga hem så fort som möjligt!

Bella, nya kattungen och Lucy.

IMG_2855Nya lille kissekatten..TAGGAR
15 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/karlshamn-partaj/