Annons
AnnonsAnnons

Karlstad- Gustaf Frödings Hotell


I kväll var jag i Karlstad på Gustaf Frödings hotell och skulle jobba. Från mitt rum som jag bytte om i såg det ut som jag var på en semesterort, från balkongen vilade jag ögonen på en stor upplyst pool och en massa glada människor som stod med drinkar i händerna och njöt av en skön kväll. Härlig syn!  Jag var hemlig gäst och körde 8 låtar med Time Machine, vi har jobbat tillsammans förut så vi pratade oss igenom låtarna innan vi skulle gå på scenen vid 23-tiden.

Nu är kl närmare ett på natten och vi har några timmar kvar i bilen innan vi är hemma, jag ska försöka slumra in för att orka vara en glad mamma imorgon, hoppas barnen inte vaknar 7…:). Hörs imorgon!


På väg till festlokalen genom källaren...


PÅ scenen med Time Machine.

IMG_6376
TAGGAR
23 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/fest-i-byn/