Annons
AnnonsAnnons

Karlsson på Taket


Idag gick vi på Karlsson på Taket på Oscars teater i Stockholm. Vi hade inte sett den förut och den var mycket rolig och både jag och barnen njöt av en fin föreställning med mycket skratt. Marko och Benjamin som har huvudrollerna som Karlsson och Lillebror var enormt samspelta (kanske inte så konstigt, de gjorde även Rasmus på Luffen tillsammans) men det var värme, och så mycket glädje i föreställningen och jag kunde inte låta bli att tänka på när Benjamin första gången stod på en stor scen. Det var när Pernilla och jag var på Julturne´med Christer Sjögren. Han var endast 4 år!! Björn Hedström som var med i showen sydde ett par Mowgli shorts/kalsonger och han gick upp och sjöng som Mowgli..det var makalöst. Den trådlösa micken var hälfter av hur stor han var. Jag spelade in det, men tror att jag har gett det till Pernilla och hon hittar det inte och inte jag heller. Så trist!  Men det är en fröjd att se han på scenen Varje gång! Den sanna glädjen han har för musiken har följt han sedan han föddes och det är så häftigt att få vara med och se hans utveckling och framsteg. Du är grym Benjamin och barnen var så stolta över sin kusin!

Linn och alla 4 killarna redo för att Karlsson ska börja!

Benjamin som Lillebror i Karlsson på Taket.

Marko var fantastisk, som vanligt och sen är jag ett stort fan av honom. Han är så enormt rolig och talangfull så jag blir helt matt! Tack för en fantastiskt fin föreställning som jag njöt av lika mycket som barnen!

Marko som Karlsson ute på en flygtur över publiken på Oscarsteater.

Syster Yster.

Linn och Pernilla i pausen.

Fika stund!

TAGGAR
18 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/korslaget-2011/