AnnonsAnnons

Kalas för Alessio!


Idag har vi haft badkalas för Alessio på Tibblebadet i Täby. Det var Alessios egen idee´och han tyckte verkligen det var toppen! Han älskar att bada och ville så gärna ha alla sina kompisar där. Vi hyrde även en waterbubble som alla barn fick ”springa” i, det ser onekligen roligt ut! Jag tyckte inte jag var speciellt varmt klädd men eftersom det var 29 ° och jag ändå var påklädd så rann det om mig efter ett tag. Underbart att det är så varmt när man väl ska bada, hit ska vi åka mer gånger! Det fanns simskollärare med och en massa gulliga föräldrar så jag var inte ensam med alla 20 barnen. Fast det var nojjigt ändå, my god vilket ansvar, alla hoppar i åt olika håll och det är ju helt klart läskigt! Nu var vi 10 vuxna så det gick väldigt bra. Tack för det alla föräldrar!

Annons

När jag gjorde min beställning på Lekmer som jag skrev om för ett par dagar sedan (öpte presenter till Alessio där) så såg jag att man kan hyra en Apa! Tyckte det var en roli ide´, så Lekmer Apan kom och levererade några paket och kramade alla barnen och det vart uppskattat! Blir ni sugna på att göra det till era barn gå in här.

Apan har anlänt!!

Alessio får presenter och så lycklig!

Waterbubble!

Angelo är mer vild än tam! Jag har Aldrig hoppat från 5:an....är på tok för höjdrädd!

Väl hemma efter en härlig dag, Mys med missen!

Vi har byggt lego halva kvällen!

TAGGAR
8 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIV
Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/smygpremiar/