Annons
AnnonsAnnons

Jullunch hos Chic!!


Kl 12 idag var jag på Chic årliga julfest på deras kontor på Kungsgatan mitt  i stan , de hade gjort det så himla mysigt och fint. Dessutom blev vi alla bjudna på fantastiskt julbord. faktiskt mitt första för i år! Underbart, de första smakar alltid bäst, sen ledsnar i alla fall jag ganska fort på den salta maten. Jag äter ju inte varken skinka eller prinskorvar, men det är ganska gott med några bitar sill och den fantastiska laxen som hör till…

Angelo däremot tyckte just köttbullarna och prinskorvarna var det bästa, han fick följa med mig idag och fick lite egen mamma tid. Han fick en spruta igår på Bvc (6-års kontroll) så han kände sig lite hängig och hade ont i armen. Han är inte mycket för att klaga så när han ber om att inte behöva gå på förskolan så kan jag ta det på allvar. De skulle åka skridskor idag och det kändes lite jobbigt..

Chics chefsredaktör Charlotta Flinkenberg pratade lite om året som varit och vi fick gå en liten tipsrunda. Jag o Angelo vann inte, men jag insåg när Charlotta läste upp svaren att det faktiskt hade gått bättre än vad jag trodde.

DSC00213

Angelo plåtar mamma som försöker klura ut de rätta svaren!


Angelo uppklädd i kostym o väst dagen till ära.


En del av julbordet!

DSC00214

DSC00216


Mätta o belåta efter en trevlig lunch och påväg hem igen.

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/make-up-by-mattias-stafsing/