Annons
AnnonsAnnons

Julkonsert i Malmö Konserthus!


Nu ligger jag däckad på mitt hotellrum, helt slut efter en lång repdag och efter konserten. Önskar jag kunde släppa allt och bara sova men har så extremt mycket jobb på datorn, ska snart sätta igång med det nu. Puh!  Hungrig är jag oxå, rackarns att jag missade att käka! Chipsen i minibaren ligger risigt till just nu, hmm…chokladen oxå faktiskt!!

Ikväll har jag sjungit en massa snygga favoritlåtar, jag älskar verkligen julmusik! har sjungit The Prayer, Christmas List fast på svenska (som ligger med på mitt julalbum) Mitt önskebrev till dig. All I want for Christmas, Dagen är kommen, Jul, jul, Silent Night, Joy to the World, Nu tändas och All the way.

DSC01612


DSC01616


DSC01624

DSC01614

DSC01608

Mikael Järlestrand sjöng bla annat O Helga Natt  väldigt bra. Tack för att jag fick vara med i år igen, alltid lika välorganiserat och roligt! Mycket spelglädje bland dina fantastiska musiker och körfolk!!

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/lugnet-fore-stormen/