Annons
AnnonsAnnons

Jönköping by night!


Jag vill börja med att berätta att jag kämpra på med bloggen och försöker uppdatera så mycket jag kan, men det strular enormt för mig. jag kommer inte in på min sida…bara så ni vet så jobbar tekniken på det och jag hoppas att det snart är i sin ordning för det är oacceptabelt att det ska behöva vara så här. Men, men…NU funkar det i alla fal, så då passar jag på att slänga in ett inlägg från igår.

Jag åkte med bil till Jönköping för att göra en konsert på torget och tyvärr var inte vädret det bästa för en utekonsert…det var ruggigt och det småregnade till o från men alla enormt tappra människor som hade kommit  stod kvar o sjöng, dansade och var på toppenhumör så det blev ett kalasgig! Jag höll på i ca 50 min och både innan och efter mitt framträdande så spelade bandet Scotts.

Skinnjacka från Rock n´ Blue

Tack för snygga sånginsatser, Amanda o Mia!

Klänning Malina och chokladfärgade strumpbyxor Twilfit.

TAGGAR
12 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/vi-glommer-inte-japan/