Annons
AnnonsAnnons

Jacobstad Finland


Igår var jag alltså i Jacobstad och giggade på Statt. Det var väldigt mycket folk överallt, de har festival dagar där nu så det var liveband  på flera olika scener och en massa uteserveringar. Det var väldigt kvavt och svettigt på scenen, trodde jag skulle rinna bort ett tag, det fanns inte en fläck på kroppen som var torr när jag klev av, kände mig som en slickad katt med dyngsurt kletigt hår som fastnar på ryggen…urk! Men det var en toppenpublik som sjöng så jag knappt hörde mig själv. Riktigt Kul! Gänget som kompade mig var grymma, de heter Dennis & Rolli med band.

Kan säga att jag är trött nu efter den här helgen..är inte alls van vid det här tempot! Sov 2 timmar natten mellan onsdagen till torsdagen, Kimpa o jag körde upp från Tjörn hela natten, sen direkt till flyget. Sprang på Efva Attling och Eva Dahlgren som oxå skulle till Finland. Eva skulle oxå uppträda på en festival, men någon annanstans.

Natten mellan torsdagen blev det hela 3 timmar sömn innan kl ringde halv 6 på morgonen för att åka hem igen. Väl hemma i Sverige igen åkte jag hem en sväng, snyggade till mig lite och åkte rätt ut i skogen där jag gjorde en tv-insp för TV4. ( Det berättar jag mer om imorgon)Precis landat i Vasa, kjol från Stylein, skor, Sergio Rosso for PUMA, Väska Marc Jacobs, solisar Gucci. Skinnjacka Röstereds.DSC08204

DSC08218

DSC08243

Ett enormt svettigt gäng efter gigget,  Dennis & Rolli med band och Jag.

Ha en mysig fredakväl nu allihop, nu ska jag fixa lite med mina spellistor på Spotify medan barnen tittar på Byggare BOB och spelar Space Chimps.

Tjing!!

TAGGAR
13 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/stenungsund/