Annons
AnnonsAnnons

Italienskt och punka.


Gårkvällen tillbringade vi på Italienaren som ligger runt hörnan, barnen åt lasagne medan vi valde annat. Vi var nästan ensamma på restaurangen så det blev en lugn middag.

Idag hade vi bestämt att vi skull åka och bowla. På vägen stannade vi på bensinmacken för jag skulle pumpa Alessios cykel som var helt lufttomt. Insåg ganska snart att det var punka och tog med den till en sportaffär där de lagade den. Alessio var såå glad, han älskar att cykla och har länge velat ha ett par cykelhanskar?? Eehh.. japp,idag hittade vi ett par i hans storlek i sportaffären och lyckan var gjord.

När vi kom fram till Bowlinghallen så var den självklart stäng…suck. Lovade barnen att vi skulle göra ett nytt försök imorgon istället.

Pernilla insförskaffade en basketkorg och boll och jag köpte badmintonrack så de kunde sysselsätta sig med under kvällen och det var de nöjda med.

Pernilla valde gratinerad mozarella men ägg, spenat och tomat.

Det blev en Mozarella Caprese för min del.Pernilla valde en gratinerad mozarella med spenat, ägg och tomat!

Angelo är i sjunde himlen....fotbollar i mängder!

..och i alla fotbollsskor....

Angelo lyckades ta en lite halvsuddig bild på mig 😉

Det blev några tennisbollar, sockar och badmingtonset.

Alessio fick ett par cykelhandskar som har drömt om länge, ( lite ovanligt för en 5-åring kanske?) Med ny slang i däcket så rullade den som vanligt igen och Alessio var överlycklig!!

Angelo in action!

TAGGAR
13 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/by-malina/