Annons
AnnonsAnnons

Internationella Kvinnodagen


ActionAid vill be dig och andra som bryr sig om och kämpar för kvinnors rättigheter om hjälp.

På deras hemsida har de lagt upp en kort film med chockerande, hjärtskärande och inspirerande berättelser från kvinnor vi arbetar med. Kvinnor som bekämpar orättvisor och ber om din solidaritet. Florence blev kidnappad. Nazziwas make attackerade henne med en machete och skar av hennes armar. Neela fick syra i ansiktet. Alla bor de i länder där det är farligt för kvinnor att säga sin mening. Men på internationella kvinnodagen den 8 mars demonstrerar de för rätten alla kvinnor bör ha. Nu behöver de ditt stöd!

På deras hemsida kan du skicka ett meddelande till kvinnorna i filmen för att visa att du hört deras berättelser och att du bryr dig. De överlämnar meddelandena i samband med internationella kvinnodagen den 8 mars. Det går bra att skriva både på engelska och svenska, de översätter innan de skickar vidare.

Så här ser mitt meddelande ut som jag lämnade på solidaritetsväggen;

”Never give up hope, your fight is our fight and please be strong! Together we can change the world and I will fight for womens human rights as long as I live . With all my heart, keep on fighting!”

TAGGAR
7 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/vinn-biljetter-till-globen/