Annons
AnnonsAnnons

Inredningsfix!


Jag har stört mig så mycket på att det inte finns någon förvaring alls i badrummen här nere, det ligger prylar överallt. Hur mycket grejer har man egentligen i ett badrum?

Nu kände vi att det var dags att ta tag i det så vi åkte runt och kollade i säkert 10 olika badrumsbutiker. Hittade verkligen hur mycket som helst! Hade jag gått på vad jag enbart gillar och tycker är snyggt rent designmässigt hade det blivit något helt annat, men nu behövde vi förvaring så det gjorde att vi blev lite begränsade. Pappa (som var med mig runt och letade) och jag har inte riktigt samma stil..fniss! Fast jag hittade det här och det tyckte han också funkade. Vi är ju ofta här hela familjen så det känns viktigt att även de tycker det känns schysst.

Nu kan vi i alla fall få undan en massa prylar och bara det är guld värt!

Så här såg det ut innan vi satte fart.


Så här upphetsande såg gästtoan ut innan vi snyggade till den..


Något bättre med en ny mörk trämöbel, glasskiva, kran, spegel och lampor.


Även om jag kan tycka det är snygare med handfat som är mer designade utan uderskåp så var det här precis vad vi behövde. Nämligen förvaring!


Min toalett var inte roligare den.


Hittade en kran från Hansgrohe som jag blev förälskad i..


Förvaring var det jag behövde även här så det blev ett underskåp med tre rejäla lådor i mörk brunt trä med spegel i samma serie.

Nu ska vi dra till Zara Home och införskaffa lite snygga tillbehör… Tjingeling!!TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/vinn-minidata-fran-hp/