Annons
AnnonsAnnons

Ikea i Murcia!


Igår under dagen åkte vi till Murcia där det närmaste Ikea ligger, jag hade bestämt mig för att byta ut ett par rackliga vitrinskåp som inte riktigt höll måttet längre. De började svikta så det var på tiden att byta ut dem mot något fräschare. Valet föll på Ikea, det är billigt så man kan byta ut möblerna när man tröttnat, det är väldigt enkelt att sätta ihop för allt är förborrat, de har en massa hemma på lager så jag slipper vänta 7 veckor på att de ska få hem det. Jag hittade ett kombinerat skåp/ tv-bänk /förvaring som jag tycktre passade utmärkt. Nu ska jag bara bygga ihop allt… är snart klar så här kommer lite bilder så länge!!

Specialerbjudande för att det är midsommar..!

Kaffe o bulle slinker alltid ner.

Hemma med en massa kartonger...bara att kavla upp armarna.

Flera delar ihopsatta..

En annan liten del ihopsatt!

Bygga möbler i bikini är ju inte varje dag man gör...den här kommer ifrån Alprauch.

Det börjar ta form!

Före och efter bilder kommer imorgon…. 😉

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/kvallstur-i-torrevieja/