Annons
AnnonsAnnons

IDAG!


Som jag tidigare berättat samarbetar jag med Santa Maria (som är en av sponsorena till Melodifestivalen)under schlagerkarusellen. De besöker alla orter som festivalen kommer till och jag finns med på tre av dessa orter. Idag var vi i Göteborg!! Nästa vecka är vi i Malmö och sedan kommer jag även vara med i Örebro.De har tävlingar på plats och man kan även provsmaka lite ur deras sortiment. Så här såg det ut idag!

DSC03655_web

DSC03647_web


DSC03640_web

DSC03637_web

Kolla in killen som fick se ut så här på sin svensexa…han var glad i alla fall:) Sjöng med och hade en hel del schyssta moves för sig under tiden som jag giggade!

DSC03665_web

Signering efter gigget!


Sen åkte jag till Halmstad där jag var med på invigningen av deras nya Arena. Cotton Club lirade, Marinette från Idol var där och sjöng, Charlie Caper uppträdde ( ni vet, fjolåret Talang vinnare) och en massa andra…det var en 3,5 timmes lång show för en inbjuden fullsatt arena. Jag körde en låt i slutet av första akten och sedan två låtar i finalen av andra akten. Så det blev mycket väntan, men så är det ganska ofta. Hann se en del av omröstningen av schagern men inte så mycket mer. Ska kolla in alla bidra på Svt Play imorgon, men Darin kändes väl ganska given? Vad hade ni för favorit ikväll?

DSC03687_web

DSC03714_web

DSC03717_web

Dax för mig att slänga mig i bingen och sova några timmar, imorgon flyger jag hem till Stockholm igen.

TAGGAR
14 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/wiiiiee-grattis-killar/