Annons
AnnonsAnnons

Idag har det varit mycket av allt..


Dagen började lugnt och skönt, som vanligt tycker jag. Barnen skulle till skolan och förskolan men då klagade Angelo över huvudvärk..suck. Det kommer och går, men är såå mycket bättre å det är inget att orda om. Jag tror han hade lite separationsångest för att jag skulle åka till Vegas imorg så han ville inte gå till skolan. Jag kände att okej, han fick vara med mig idag. (Till hösten är det skolan på riktigt och då går det inte att flexa med tider så där hur som helst så det kändes okej för idag.) Han följde mig mig till NH Nails där jag skulle fixa naglarna, Söta Cindy hjälpte mig idag och gjorde en fyllning på naglarna så de ser fräscha ut under resan.

Salongen på Brunnsgatan.

Efter det åkte vi till kontoret och jag gjorde en telefonintervju och betade av lite arbete som skulle vara gjort innan jag drar. Sen åkte vi hem för killen som skulle komma och kolla på frysen var på väg. Guess what? Det var kretskorten som var trasiga så fläkten fungerade  inte längre..han bytte en fram och en bak och nu efter att ha slängt allt i frysen och städat ur den(skönt) så är det kallt i den igen. Underbart!

Trix o fix!

Efter det så gick vi bort till Förskolan för idag så var det städ och fixardag, jag hade fått den stora äran att klippa äppel och päronträden. Hjääälp! Har ingen erfarenhet alls av hur det ska göras. Hemma är ju en sak, i sin egen trädgård kan man klippa lite hur som…men om träden dör eller om det inte kommer någon frukt på träden nu så får jag bära hundhuvudet. Hmm.. har hört att man ska klippa efter där de grenar sig? Stämmer det? Någon med gröna fingrar som läser bloggen?

Nåväl, efter det hade Angelo pianolektion en timme hemma och sedan drog vi ner till tandläkaren. Alessio trillade i lördags och slog i framtanden så den blev lös..jag ville de skulle röntga den så att vi såg att inte den permanenta tanden hade blivit skadad bakom mjölktanden, men det var lungt vilket var skönt! Nu kommer han förmodligen att tappa den snart. ”Min tand e lös…den e jättelös”….skrålar Alessio.

Efter det satte vi oss och käkade sushi, gott och mysigt!

Mumma!

Igår var jag och gjorde pedikyr på Sturebadet Haga, ligger närmare mig där jag bor och är så enormt vackert, precis vid vattnet. Kan upplysa om att det är nästan halva priset på behandlingarna där mot inne i stan om någon nu skulle vara sugen. Ganska stor skillnad! Susanne Lanefeldt hade vattengympa när jag kom ut från min behandling och det fick mig att tänka på all mysiga heger framför tv i Hovmantorp. Tänk att man satt och titta på ”Sköna Söndag” och hennes gympa…Kniiiipp… underbart!! Det här klippet kommer inte från sköna söndag men från hennes egna gympingprogram -83….enjoy!

Kan säga att hon såg inte en dag äldre ut idag och precis lika snygg!

Entren till Sturebadet Haga.

Tjejen som gjorde pedikyren sa att jag skulle göra en inpackning på fötterna…den sitter jag med nu. Insmorda fötter  Kerstin Florians FussBalm som jag älskar och går att köpa på Sturebadet, fötterna i plastpåsar och på med raggsockar! Sen ska jag måla fransk pedikyr.

Nu ska jag packa!

Jag kommer hålla er uppdaterade från Staden som aldrig sover….promise!

TAGGAR
8 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/mellanmal/