Annons
AnnonsAnnons

+ i kanten till Posten!


Jag får ganska mycket beundrarbrev, brev från tjejer, killar, män, kvinnor… i alla åldrar. De flesta vill bara ha ett signerat idolkort medan en del kanske vill rikta ett tack för att de gillar mig/min musik. Det är alltid lika roligt att få och även om det tar enormt mycket tid och det ibland ligger drivor av brev som jag har legat i ett par månader, så är jag mån om att försöka svara alla ( viktigt att det står adress). Det är därför det ibland tar tid…jag gör det själv och det blir i mån om tid! Nu måste jag rikta ett tack till posten som är helt fantastiska i vårt avlånga land…

Visst är det fantastiskt att de klarar av att få fram alla sådana här brev?? Det är inte mycket info på den här sidan som stämmer…;)

Det roligaste jag fått var efter min Eurovisionvinst när jag bodde inne stan, Då stod det… Till sångerskan Charlotte Nilsson, småländska som älskar Lingon.

Vaa??? Visst är det underbart? Kommer aldrig glömma det, trodde inte mina ögon..

Så för alla er som vill ha ett signerat idolkort eller liknande, jag tänkte hjälpa posten lite på traven.

Skicka frankerat A5 kuvert med er adress till mitt management, det är där jag har kontor och besvarar allt:

Charlotte Perrelli

Stockhouse

Box 63

182 05 Djursholm

TAGGAR
16 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/stadning/