Annons
AnnonsAnnons

I bilen igen!


Nu sitter vi i bilen och är på väg mot Småland, hem till mamma o pappa närmare bestämt.  Jag, Malin( som hjälper mig att titta till barnen när jag ska spela in tv) Kimpa( som är turneledare) och Angelo & Alessio satte oss i bilen kring 14 och har rullat neråt landet. I morgon och på fredag ska jag spela in Talang i Kalmar så då passade jag på att ta med mig barnen och så bor vi alla hemma på gården. Bilen är fullpackad med skidkläder, skidor, spel, datorer, närmare bestämt 3 st och sedan resväskor med kläder förstås. Åh, vad mysigt det ska bli, det var ganska länge sedan jag var hemma och det passade så bra nu när barnen har sportlov nästa vecka oxå. Vi kommer stanna kvar till i mitten av nästa vecka med undantag för ett par utflykter som jag måste göra med jobbet, fast då är killarna kvar under tiden.

På lördag jobbar jag med Santa Maria i Malmö och på kvällen ska jag till Finland och sjunga, sedan flyger jag ner till Småland igen och stannar några dagar. Ska bli ljuvligt! Bara kunna ut och njuta i den snötäckta naturen och mysa med de nyfödda lammen.


Visst ser det vacker ut? I Jönköping utöver Vättern....TAGGAR
16 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/kan-ni-hjalpa-mig/