Annons
Annons



Annons

Hos Dea!


Det här inlägget hade inte gått igenom och blev därför aldrig publicerat…jag trodde jag lade ut den i måndags, nåväl här kommer det!!

Inatt sov jag hos Dea och vi satt uppe till halv 4 och bara snackade. My god vad jag har saknat henne. Tänk er själva att en av era närmsta vänner drar till andra sidan jordklotet och är borta i 2 år…men jag tycker det är så kul för henne att hon gör det här och det är ännu mer underbart att kunna komma hit och hälsa på henne och se att hon har det bra.  Kul att få träffa hennes supertrevliga roommate Evi och dessutom se henne i en Beatlesföreställning.

Idag tog vi en lång mysig frukost på Dea bakgård av huset..riktigt mysigt och hemtrevligt, sen åkte vi och gjorde lite shopping,

Har haft nackspärr sedan första natten, så enormt höga kuddar så det låste sig i nacken. Gggrrr, har varit och försökt trixa till det 2 ggr hos massörer..nu orkar jag inte lägga ner mer tid på det. Dagen började i alla fall med en varm riskudde för att försöka få igång blodcirkulationen lite.

Dags att blogga..

Kokosnötsvatten är något som många dricker här och som börjar bli poppis även hemma i Sverige.

Lunch på The Cheesecake factory.

Det blev ingen cheesecake..även om de såg enormt smarriga ut..

..men däremot sådana här, oj, vad gott det var!'

Vilken mysdag!

Efter det här drog vi till en Nationalpark, Red Rock Canyon…

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTE



ARKIV



Annons




Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/platningar-langs-strippen/