Annons
AnnonsAnnons

Hoppets Stjärna!


Hej på er igen!

Idag har jag gjort en tv-insp för Hoppets Stjärna. Som säkert många av er vet har jag varit fadder för den här organisationen sedan jag var 18. De började med att jag skickade lite pengar till olika katastof drabbade områden men efter en tid kände jag att det vore kul att kunna följa ett barn. Jag fick ett fadderbarn via Hoppets Stjärna och bet in pengar varje månad för att en lite tjej skulle få möjlighet till skolgång. Det är något av det bästa jag gjort. Idag är Rehema över 20 år, har gift sig och själv fått en liten flicka. Jag har stöttat henne i alla år och även efter att hon slutat skolan gav jag hennen och hennes man bidrag när de ville förverkliga sina drömmar och starta egen firma. Nämligen ett cykelbud!!

Efter några år åkte jag ner till Mombasa där Rehema bor och besökte deras ” lilla hydda”. Det var ett av de starkaste ögonblicken i mitt liv…Ska leta efter lite bilder från mitt besök och lägger upp en annan dag(har inga i den här datorn..)

Numera har jag fyra fadderbarn och varje jul knopar jag och barnen ihop stora paket och skickar till dem. De innehåller allt från pennor, ritblock, leksaker, kläder. Fast det viktigaste är att mina barn får plocka ut leksaker från deras rum som de kan avvara. Jag tycker det är jättebra, de blir medvetna om hur viktigt det är att dela med sig, framför allt till människor som inte har det så förspänt. De känner sig snälla och givmilda för att de gör en god gärning. Så småningom ska jag ta med barnen och åka tillbaka så de får se och träffa fadderbarnen in real life.


Så här såg det ut under inspelningen idag!!

DSC09664DSC09669

TAGGAR
7 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/kan-du-hora/