Annons
AnnonsAnnons

Hogia 30-år


Full fart i Göteborg. Hogia firade 30 år och hade verkligen slagit på stort. Vilken påkostade tillställning som bjöds för alla närvarande..och då syftar jag inte på mig utan på en snygg ljussatt scen med 3 stora ledkärmar bakom oss. 30 sambadansare, ytterligare 20 dansare som var med i en mindre teater uppsättning som var gjord enbart för dagen. Akrobater och fakirer på plats + den underbara Niklas Andersson. Vd för företaget Bert-Inge bjöd på sig själv kolossalt och var utklädd och överraskade publiken med att sjunga Hero med mig. Enormt generöst och roligt.  Efter allt detta förflyttade vi oss till foajen där det fanns ytterligare en scen och Niklas och jag körde en 45 min show med Partypatrullen. Bra drag på publiken som sjöng och dansade med. Tack för en härlig kväll!!

Vi hann färga mig något mörkare och klippa upp mitt hår ett uns, tog av en hel del av min enormt långa lugg som var omöjlig att få till..men ska fortsätta på tisdag kväll så då kommer ni få se det färdiga resultatet av håret, ev ska vi tona det oxå och kanske klippa lite till! Nu har Mattias färgat botten mörkare på mig och hela mitt underhår flera nyanser mörkare och även gjort foliepaket på överhåret för att ta bort en del av min solblekta färg. Känns så skönt!! MEN som sagt vi är inte färdiga….

DSC00094


DSC00101

DSC00123


DSC00135

DSC00146

DSC00154


DSC00162

DSC00166

DSC00170


TAGGAR
23 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/i-gotlaborg/