Annons
AnnonsAnnons

Hockey och Gig


Idag var det som vanligt hockey för kilarna och efteråt stannade vi kvar och åkte på allmännigen, då plockade Alessio fram målvaktsutrustningen och tränade på att åka med den och jag krängde oxå på mig skridskorna. Alessio vill helst stå i mål…då slipper han åka så mycket.. Jag älskar att vara med och kolla när smågrabbarna tränar, en favoritunderhållning på lördagarna. Kul att se deras framsteg och även om det är lite småkallt i ishallarna så gillar jag det. Frågan är om jag säger likadant om 5-6 år?

Morfar har tryckt hockey tröjor till mina killar och även syrrans två pojkar, de tycker det är supercoolt att ha sitt namn på ryggen!

Alessio övar på att åka med sina gigantiska målvaktsskydd!

Ibland va det lite klurigt 🙂

Men vi hade väldigt roligt...

Efter Mello på tv (återkommer till det i ett annat inlägg) så bar det av till Münchenbryggeriet där jag skulle uppträda och som jag har varit på en hel del sista tiden. Konstigt att det slumpar sig så, 4-5 gig på en mån i samma lokal och sedan går det ett år innan det är dax igen.

Shure!

Hoffman Cirkus kompade mig kvällen till ära.

Imorgon har vi en helmysig dag framför oss…..bloggar om det imorgon!!!

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/det-sa-bara-krasch/