Annons
AnnonsAnnons

Hmmm…Halsböld?!


Blir helt galen på att jag inte blir frisk! Har makalöst ont i halsen, kan knappt öppna munnen, är supersvullen på båda sidorna av mandlarna och huvudet känns stort som en fotboll. Har dessutom huvudvärk men det värsta är att jag är superhes! Äta är inte att tänka på, går definitivt inte att svälja…Har varit hos läkaren men har fortfarande inte fått svar på proverna som togs. Efter att jag lämnade barnen på förskolan imorse har jag varit hemma och bara sovit tills jag skulle hämta dem kl 15. Men nu har hostat satt igång oxå och då hostar man sönder stämbanden…ggrr!


Läste på nätet om halsböld, kan det vara det tros? Eller en halsfluss?

Info från Sjukvårdsupplysningen.

Halsböld uppstår när det samlas var bakom en av halsmandlarna. Bölden orsakas vanligen av bakterier. Ibland får man halsböld efter halsfluss eller scharlakansfeber. Den kan då uppstå trots penicillinbehandling.

Symtom

Om du får en halsböld gör det allt ondare på den ena sidan av halsen, som också svullnar upp. Du får svårt att gapa, svälja, tugga och du får en grötig röst.

En halsböld syns när man ser in i munnen genom att halsmandeln på ena sidan buktar in mot svalget.

 

Ångest! Har en stor konsert i Sandviken i morg med Molly Sande´n och Magnus Carlsson och symfoniorkester, men om det inte sker ett mirakel inatt så kommer jag inte att kunna genomföra den. Känns bedrövligt!


TAGGAR
19 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/vaxjo-2/