Annons
AnnonsAnnons

Heldag på Golfbanan♥


Vilken toppendag, men undrar hur mycket träningsvärk jag kommer ha imorgon??

Jag dansrepar halva nätterna inför schagern medan de andra sover och sedan spelar jag golf på dagarna…hmm…träningsvärken kommer göra sig påmind imorgon kan jag tro?!

Jag o killarna fick en lite annorlunda julklapp i år, en lektion av ett PRO i golf här nere i Spanien. Idag hade vi en tid inbokat och det var första gången vi fick expertis hjälp. Såå roligt, jag blev extremt biten och följde direkt med mina vänner från rangen till banan…Wiiieee! Så roligt. Trodde aldrig jag skulle ta mig runt men hör o häpna det gick! Ska väl inte skryta o säga att jag på något sätt är en fena men några bra slag fick jag till och jag känner mig nöjd med dagens insats!

Killarna körde varsin golfbil och de hade sina nya golfskor på sig som de fick i Nyårspresenter. Alessio har inte velat ta av dem sedan han fick dem…han har haft dem på sig hela dagarna. Skogalen killen, undra vem han brås på??

Imorgon blir det en dag off från Golfen…då blir det HAJ tema….vi ska på långutflykt!!!

Dags för lite proffshjälp!

Killarna behöver oxå en kickstart för att få till det.

Hmmm, inte så självklart?!

Ibland är Pro överflödiga....

Första hålet...

Angelo känner sig stor när han får köra golfbilen själv.

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/tavling-2/