Annons
AnnonsAnnons

Heldag med kusinerna.


Idag har vi haft en heldag med barnens kusiner. Vi började dagen med att åka till Nikis äventyrsland i Täby och lekte ett par timmar. När vi sedan var på väg till Täby centrum för att kusinerna skulle klippas så åkte vi förbi en drive in Loppis som vi stannade på. Jag älskar Loppis där man säljer gamla möbler och då menar jag riktigt gamla möbler som har typ 100 år på  nacken, Emil i Lönneberga saker, gammalt porslin och en redskap från gamla gårdar. Fast sådan loppis var det tyvärr inte i dag, utan här fanns mer sådant som vi alla har i våra källare….en massa skräp!

Jag har ju haft planer på att bygga ett hus i Småland bredvid mamma o pappa, då ska jag bara ha en massa gamla charmiga saker som inredning. Fast att börja samla på sig en massa sådant nu är kanske att börja i fel ände….

Nåväl, efter en stunds småshopping i Täby centrum så bestämde vi för oss gå på bio. Hela familjen Björck och jag och mina killar. Det blev ”Dumma Mej” och jag tror jag skrattade mest, tycker den var jätterolig och barnen gillade den åxå mycket. Vi fick en toppenkväll, en riktig myslördag…den kunde nog inte varit bättre. Sen åkte vi hem och hamnade  soffan med en påse chips, kusinen Ville åkte med oss och ska sova över här i natt.

Lekdag på Nikis med kusinerna.


Loppis är inte riktigt min grej..


Kina håller upp en Lena PH Lp som står i en back för 10 kr...


Det fanns en hel del av varje, men mycket som jag själv har i garaget...skräp!


3D brillorna på och vi är redo för att kolla in "Dumma Mej"..Trailern för Dumma mej!!!

TAGGAR
15 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/ambitiost-va/