Annons
AnnonsAnnons

Heldag hemma!


Flera av er har frågat hur min träningsvecka ser ut och jag har inte bloggat om det på ett tag. Jag kör faktiskt hemmaträning ganska ofta även om jag ibland beroende på tid och hur mitt arbetschema ser ut masar mig till gymmet. Jag använder mig av kettlebells och hantlar och sedan kör jag med pilatusbollen flitigt. Jag har tidigare bloggat om hur mitt upplägg ser ut och det har jag senare även beskrivit detaljerat i min träningsbok.

Barnen har varit krassliga och har varit hemma idag så vi bestämde oss för att träna lite, barnen tycker det är kul…en stund. Sedan blev det fotboll med pilatesbollen och då fick jag flytta mig.

Det va ett tag sedan jag var riktigt tränad och muskelmassan har minskat enormt..

Lite skillnad va? Trist att muskelmassa är en färskvara..

Inte så lätt med en stor pilatesboll..

Efter en stund blev det fotboll med pilatusbollarna....

Efter vår lilla träningsession så satte vi oss vid köksbordet och barnen tränade på att skriva Alfabetet och skriva och räkna ut en massa tal. Både Angelo o Alessio tycker det är jätteroligt även om de är på helt olika nivåer så klart. Alessio är inne i den där fantastiska åldern då han VILL kunna skriva, det är ju inga problem att skriva sitt namn…men så fort han kommer åt min telefon så skickar han meddelande till alla i min telefon bok…det kan vara allt från smiley gubbar till ALESSIO, Alessio, ALEssio…As, CxWhkruospmpp  ….osv ni förstår?

Alessio tränar på att känna igen alla siffror upp till hundra och dra på att dra stäck mellan dem.

Angelo älskar matte och har tränat på att räkna ut en massa olika tal..när han var klar övergick han till att måla Starwars gubbar!

TAGGAR
22 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/las-vegas/