Annons
AnnonsAnnons

Hektisk dag!


Dagen har varit minst sagt hektiskt…jag har hunnit med hela tre gig idag. Kl 13 var jag på Scania i Uppsala som invigde sin nya anläggning! Jag körde några låtar och signerade idol kort och skivor efteråt till alla söta barn och föräldrar som hade lyssnat. Det var som vanligt på den här typen av tillställningar mycket som hände. Det var en massa underhållning, mat som serverades och helikopter turer som man kunde få åka med på. Solen sken och det var mycket folk på plats!

Efter det drog vi vidare till Gävle där Media Markt hade en happening dag. Darin, Linda Bengzing och Velvet hade varit där tidigare under dagen och giggat. Det var precis lika bra drag där.

Sen åkte vi hem en sväng och grillade med barnen, hann bada och lägga dem ( barnflicka var hemma hos dem) för att sen åka tillbaka till Uppsala och göra mitt tredje gig för dagen. Hade på mitt tidigare gig där under dagen berättat att Alessio hade en stor förkärlek till tunga fordon som Traktorer och Lasbilar med släp, så när jag skulle tackas av fick jag 2 stora paket med mig hem till honom. Såå enormt omtänksamt och gulligt!! Tusen tack, han kommer bli såå glad och tycka hans mamma har världens bästa jobb!


På utescenen i Gävle på Media Markt.


Klänning från French Connection, skärp JC, skor Gucci.


En något annorlunda entre´... -Kan man väl lugnt säga!


Showtime igen!


En glad mamma som imorgon kommer ha världens gladaste kille!

Nu ska jag hem och packa för imorgon åker jag och barnen till Fredrikshamn på utflykt!! Wiiiee! Ska bli såå kul!


TAGGAR
10 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/kurser-for-man/