Annons
AnnonsAnnons

Hej på er!


Tänkte börja med att skriva till er som inte fått era Multi Vitamin Mineraler hemskickade än från förra veckans tävling. De är säkert på gång, ni får ha lite is i mage helt enkelt.

Någon undrade varför jag inte skrev så mycket om musik längre? Ska försöka förklara..när jag började att blogga i samband med schlagern förra året var det en enorm fokus på allt som hade med just det att göra. Nu när cirkusen är över så blir det ett mellanläge där jag fortfarande gör en massa jobb som handlar om musik men det blir oxå en massa fritid över. Vilket för mig är helt fantastiskt! Mitt liv är inget typiskt 9-5 vilket ni som läser bloggen förstår. Ibland kommer perioder när jag är väldigt ledig sedan kommer perioder när jag nästan jobbar ihjäl mig. Ni får helt enkelt hänga med på lite av varje! Just nu håller jag dessutom på att jobba på 2 extremt tidskrävande projekt som jag tyvärr inte kan avslöja något om, men som jag kommer berätta mer om så fort det finns möjlighet. Jag är verkligen inne i en skapande process och jag njuter väldigt mycket av de här! Ni kommer vara de första som får veta! Promise!!

Sen vill jag avsluta med att säga Tack till alla er iPhone-freakar! Ni och Anna på 3-first har kommit med en massa bra tips till mig och guess what?! Min telefon funkar igen!!!! Jag lyckades få till det, gjorde som flera av er rådde mig till. Kopplade den till datorn, säkerhetskopierade allt på telefonen och återställde den från scratch. Sen funkade den! Helt underbart, nu är allt som vanligt igen…

Ha en skön kväll!

PS. Glöm inte bort denna veckans tävling som kom ut i lördags, skulle väl inte vara helt fel med en avkopplande massage på ett Spa nu va? Ds.


TAGGAR
10 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/actionaid-kom-narmare/