Annons
AnnonsAnnons

Hej alla Gamla och Nya bloggläsare!


Idag börjar jag blogga här på Chic och det känns verkligen jätteroligt!

Jag har fått förfrågningar om att börja blogga på andra håll förut men aldrig nappat, jag har varit rädd för att behöva förändra min blogg om jag flyttar den för att den ska passa in i en mall. För mig är det viktigt att Ni som läser får en ärlig inblick i hur mitt liv ser ut ”Ur min synvinkel” och att jag får skriva om det jag gillar på det sätt som jag själv vill och inte bli styrd!

När Charlotta på Chic kontaktade mig och undrade om jag skulle vara sugen på att börja blogga här kunde jag inte säga nej…därför att hon gillade den precis som den va och ville inte förändra den. Bullbak blandat med det senaste shoppinginköpen, en massa bilder från olika jobbsammanhang, och vanlig mamma-nojja. (Jag kommer såklart att fortsätta med mina tävlingar varje tisdag precis som vanligt och vinnarna presenteras måndagen veckan efter.)

Jag älskar att läsa om fashion och det alltid varit ett stort intresse för mig. Jag är också ett stort fan av Chic och tycker därför såklart att det känns enormt roligt att flytta min blogg hit.
Jag hoppas att alla Ni gamla bloggläsare fortsätter att titta in och välkomnar alla Er nya! För er som vill läsa mina gamla inlägg, kika in på:
www.charlotteperrelli.blogg.se

Kram på Er!
Charlotte.

TAGGAR
35 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons