Annons
AnnonsAnnons

Härnösand..En super dupergod lax med färsk potatis och räkor.

Vi kom fram till Härnösand kring 16 och gjorde soundcheck på stora scenen, sedan åkte vi bort till Hamnkrogen och åt en toppenmiddag. Till och med min lille prins Alessio fick lax, det var supergott och så fräscht. Dessutom väldigt trevlig personal, tusen tack!

Vi hade ett toppengig igår kväll på Härnösands stadsfestival! Det var mycket folk som hade samlats och alla var glada för att vädret var på topp. Kvällen innan hade de haft störstskurar, inte så kul att stå ute och kolla då..

Jag körde en timmes show med ”Smalare än Thord” och det svängde på riktigt bra. Det är så roligt med stadsfestiveler för att alla typer av människor kommer på artistframträdanden. Gamla som unga, en otrolig bredd på publiken.

Som alltid på festivaler så finns det en massa stånd där de säljer allt från brillor till kläder. Alessio hittade godisståndet direkt så medan jag stod på scenen gick Kimpa med honom dit och köpte ”schlager-remmar”. Lyckan var fullkomlig!

Efter gigget satte jag mig i ett närliggande tält och signerade skivor, det var många där som ville ha autografer och ta bilder så BWO som skulle gå på efter mig fick skjuta upp sitt gig en halvtimma så jag hann bli färdig. Tror jag hann med att skriva till de flesta!

DSC08289

DSC08293

DSC08298

DSC08301

DSC08305

DSC08316


"Smalaren än Thord" och jag.

Mina senaste skoinköp som jag bytte om till när jag skulle traska i leran till signeringen. Tycker de är jättesnygga!


Har för mig att de kostade kring 700 spänn på scorett. Ett väldigt bra pris tycker jag!
TAGGAR
19 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/minplanet/