Annons
AnnonsAnnons

Happy New Year from Spain!


Nu har vi skålat in det nya året och det är tredje året i rad som vi gör det i Spanien.På dagen så är det alltid golfturnering och så även i år….medan de andra drog i väg på den så gick vi som inte har grönt kort till Rangen. Första gången jag o N försökte på oss den här sporten var -03….vi borde kommit längre om man nu säger så?! Fniss..

Vi hade en supertrevlig kväll med långbord och en massa mat uppdukat hos våra grannar. Det blev skaldjur i mängder, king prawns, hummer, kräftor och till huvudrätt lax och entrecote med hemmagjorda potatisklyftor och rosmarin från trädgården. Riktigt bra! Ailo från Elche och så bakade jag en kaka på tre olika sorters choklad som blev supersaftig och god. Till det fruktsallad, grädde och vaniljglass. Mätta o belåtna så skålade vi in det nya året med våra vänner på taket och tittade på fyrverkerier…

Ciao bello!!! Angelo vinkar till Alessio o co som tar golfbilen för dagens runda.

Livet på topp!

Dags för ett glas Rose´.

Dags för middag hos grannarna där vi har dukat upp långbord!

Förrätten såg ut så här: Jag gjorde smördegsinbakade knyten med spenat och ost som jag sedan gratinerade.

Barnen skålade i Barnchampagne!

Så här ser den ut!

Vid tolvslaget så skålade vi in det nya året på taket med våra fina vänner. Tack för en supertrevlig kväll! Sussie till höger vann årets sista golftävling och slog alla killar, well done!!!!

Danne, Staffan , Alessio och Nicola skålar.

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/nytt-ar-2012/