Annons
AnnonsAnnons

Happy Birthday sis!


Stort Grattis syrran! Har det gått ytterligare ett år…tur att det inte syns på dig! Idag har vi firat min lillasyster Kina hemma hos henne, igen. (Mamma o pappa var uppe i helgen o då firade vi oxå såklart) Hon är inte så liten längre…men hon kommer alltid vara min lillasyster. Hon bjöd på god middag o tårta och barnen stimmade runt o lekte som vanligt. N kan ju förstå hur det ser ut efter att fyra killar har röjt runt en stund…Men det är underbart, vilken lycka att de har varandra. Syrran o jag är bara två men har haft så mycket glädje av varandra här i livet. Hoppas de där fyra små skruttarna oxå kommer få det!

Jag som håller i min lilla, lillasyster....och är såå stolt! Härliga -70 talet!

Skål o Grattis på dig!!!

Syrran o jag på shoppingtur i London i höstas!

Jag o barnen åkte in till stan o shoppade lite presenter till syrran och jag passade på att ta en snabbkaffe…

Snabbfika på stan innan det är dags att åka till Kina.

Ett gäng tulpaner är alltid trevligt att få. En av mina favoritblommor faktiskt...

Kina hade små söta cola light flaskor från louboutin och Karl Lagerfeld.

Kina blåser ut ljusen!

Presenter till födelsedagsbarnet.

Handdukar, 2 bikinis, Tory Burch skor m kilklack, foundation, strandväska, eyeliner m m ...

TAGGAR
7 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/vilket-klipp/