Annons
AnnonsAnnons

Habaneras!


Lördagkväll och barnen ville göra något mysigt innan vi ska åka hem, vi bestämde oss för att åka till ett shoppingcentrum som har en lekavdelning som ett minitivoli. Var har vi det i Sverige? Med hästar på räls i vilda Western miljö och en massa bilar som snurrar runt… Det verkar uppbyggt för att männen ska kunna sitta där med barnen som har kul medans ”tanten” shoppar. Tanken är strålande! På fiket i mitten serveras espresso och lättare rätter, där kan de sitta och ha koll på barnen som får köpa biljetter till åk-attraktionerna och alla är glada och nöjda. Jag förstod upplägget ganska snabbt i o med att jag var typ den enda mamman på plats…fniss! Mina barn fick följa med mig och shoppa men innan dess hade de fått åka så de tyckte det var ok. Sen gick det väldigt fort, jag visste vad jag skulle ha. En tvättkorg. Kul shoppig va? Tyckte faktiskt jag hittade en som jag gillade väldigt mycket..


Jag hittade en massagestol som jag bara var tvungen att prova...underbart skönt!

Alessio blev getingstucken idag, han gick med sin låtsas borrmaskin och snickarbrallorna på sig(trots att det är 40 grader varmt) och småborrade lite överallt. Tyvärr råkade han hitta ett getingbo och de blev inte helt förtjusta när han började mecka där de hade byggt bo. Skrutten! Kolla in hans vänstra hand, lite svullen allt.


Killarna har blivit så solblekta i håret här nere, de kollar in det enorma centrumet som är byggt halvt inne halvt ute..


Bägge två ville vara lokförare.


Alessio kör skolbussen!


Visst är den rätt söt?! 49 € på Zara Home.

Oki! Nu väntar poolen..några timmar kvar bara, sen är det dax att börja städa! Tjing tjong!TAGGAR
19 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/skonhetsprodukter/