Annons
AnnonsAnnons

Hääärliga Tider:)


Jo, visst är det så. Har levt hemma i poolen i flera dagar, lyssnat på musik. Gjort bomben med barnen och bara slappat. Alessio lärde ju sig simma förra året i Spanien, han var såå stolt. Bara 3, 5 år och kunde simma. Men över vinterhalvåret glömde han av det, även om vi gick till badhus några ggr. Så i år har vi nästan fått börja om, men skam den som ger sig som mamma brukar säga. Igår simmade han 8 meter själv!! Stolt som en tupp, så klart!

Nu har jag precis checkat in på hotellet på Öland och det var något svalare här mot Stockholm och det bär mig emot att säga men just nu tyckte jag det var ganska skönt. Höll på att få krupp på det lilla planet vi flög hit med, airconditionen fungerade inte alls och det fullkomligt kokade där inne.

Nu sitter jag på mitt rum och tittar ut över vattnet med öppna fönter och det fläktar ljuvligt! Barnen har anammat ett nytt uttryck:-Det är Hääärliga Tider! och jag kan bara instämma, medelhavet i all ära, men det finns inget som går upp mot SommarSverige!

DSC08861_web


DSC08849_web

Nu ska jag sätta mig och skriva tips till tidningen Chic där jag har en spalt i varje nummer, undra vad jag ska hitta på för något kul idag?!

Det första som måste till är skratt för det bestämmer inriktningen på resten av dagen. Osho

Tjing så länge!

TAGGAR
23 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/laddare/