Annons
AnnonsAnnons

Gulliga Malin!


Malin hjälper mig att passa barnen när jag jobbar och igår var hon här när jag gjorde Förkväll. Hon hade med sig så fina presenter till mig så jag kände att jag måste visa er…en tjej som känner mig väldigt väl och som vet vad jag gillar:) Dessutom har hon myntat ordet ”myskostym” som jag flitigt använder. Ni vet de där gosiga sköna kläderna bestående av joggingbrallor, tjocktröjor och raggsockor?  Som jag gärna hoppar i så fort jag kommer innanför dörren..känner ni igen er?

Hon är INTE lätt att fotografera, hon hatar kameran o på alla bilder har hon en hand i fejjan, fniss! Har dock hittat en..där hon ”bara” tittar bort..


Mattias i bakgrunden verkar inte heller helt nöjd med att det plåtas..


Kolla vilket myskit! Film, böcker, doftljus och ett halsband designat av Emma Wiklund där 10% av försäljningspriset går direkt till kampen mot bröstcancer. I samarbete med Lindex och Cancerfonden. Supersnyggt!!

Det här inlägget kommer inte Malin att gilla, framför allt inte bilden, hon är inte så förtjust i att stå i rampljuset. Men du är så gullig och betyder så mycket för oss så jag tycker faktiskt det är på sin plats. Vänta bara tills du fyller 25…hi, hi!! Stort tack kära du!!TAGGAR
7 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/premiar-av-forkvall/