AnnonsAnnons

Grattis Min Älskling!


Idag fyller Alessio 6 år!! Min lille älskade skrutt, ibland inbillar jag mig att jag fortfarande är småbarnsmamma men …näe, det är jag inte! jag har två skolbarn! Med egna tankar, idee´r och intressen. De är till låns och tiden går så fort…läskigt faktiskt. Jag minns det som igår när han kom. Jag ville definitivt att förskolan skulle hinna öppna på morgonen så att vi skulle hinna lämna Angelo, jag knep halva natten och vid halv 8 tiden lämnade vi Angelo. När jag kom till BB Sthlm så kunde jag knappt gå, Gudrun Abasal som även förlösta Angelo och som har har startat BB Stockholm mötte mig i dörren och sa: Jaha, det ska bli en bebis på förmiddagen. Jag trodde inte henne enn sek, Angelo tog 36 timmar att få ut, så jag trodde nog att jag skulle få gå en liknande match. Fast hon hade ju såklart rätt, krystvärkarna var i full gång och jag efter någon timme så låg Alessio i min famn. Det var inte ens snack om bedövning för det hanns inte med. 6 år sedan!!! Helt otroligt, vlken lycka och vilken gåva. Jag tackar varje dag för att jag fått vara med om det fantastiska att bli mamma och jag njuter enormt av det!

Annons

Alessio precis ombytt efter dopet i kyrkan.

Doptårtan!

Alessio 4 mån tillsammans med sin stolte storebror Angelo som är närmare 2 år här.

Alessio 6 månader, plåtade på Mauritzius.

Alessio 8 mån i Turkiet på semester.

TAGGAR
11 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIV
Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/kalas-for-alessio/