Annons
AnnonsAnnons

Grattis Kenneth Bentgsson-50 år


Lördag kvällen tillbringade jag inne på Muchen bryggeriet, Kenneth Bengtsson som är VD för ICA fyllde 50 år och det firades med pompa och ståt vill jag lova. Det var ingen dålig gästlista och vid honörsbordet bredvid födelsedagsbarnet satt Kronprincessan Victoria och Prins Daniel. Maria och Robert Wells var där och framförde också en egen hyllningslåt till Kenneth, Peter Settman satt bland gästerna och sjöng med i låtarna jag körde. Jag är släkt med Ann-Kristin, alltså Kenneths fru och då vi alla både i Småland så firades det midsommar, släktmiddagar och jular tillsammans. Nu för tiden syns vi mest på galatillställningar eller välgörenhetsgalor på tv då ICA har skänkt pengar. Det var så enormt mycket fina tal till Kenneth igår och man inser hur enormt uppskattad han är och omtyckt av alla medarbetare.

Jag sjöng först The Prayer tillsammans med ”The Gentlemen” och sedan lite mer upptempo innan dansen skulle dra igång…Peter på Engelbrechts hade hjälp mig att göra en fantastisk fin bukett som jag gav Kenneth på scenen efter mitt framträdande.

Stort Grattis Kenneth!

De hade tryckt upp kuddar med "Grattis Kenneth" på, tjusigt värre! Maria Johansson sitter bredvid mig som ska kopa mig på piano på första låten.

Jag och "The Gentlemen" i en ny arrad version av The Prayer.

Jag och "The Gentlemen" i en ny arrad version av The Prayer.

Ring från mindoris.com

Nydressad i klänning från French Connection och skor ifrån Pura Lopez.

Dags för lite mer partaj-låtar!

Vit ring i samma design.

Gabriel Forss hade skickat en videohälsning.

Live på scenen.

På bilden skymtas Prins Daniel och Kronprincessan Victoria som har Kenneth Bengtsson till bordet och hans fru Ann-Christin.

Jag har precis överlämnat en blomma till Kenneth från mig och han håller ett tacktal till alla som kommit.

Jag tillsammans med bandet som kompar mig. Tack för ett snyggt jobb!

Ytterligare en ring..

TAGGAR
17 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/elle-galan-2011/