Annons
AnnonsAnnons

God Fortsättningen!!!


Hoppas ni alla har haft en fantastisk jul!!??

Igår drog hela familjen till Spanien, vi sa bara njuta och ha det lugnt och skönt i 2 veckor. Även om det känns halvknepigt att åka bort när jag har jobb upp över öronen så tror jag att det är hälsosamt för min hälsa. Innan karusellen drar igång hemma så är det bra att vara riktigt utvilad och känna sig stark. Ladda batterierna.

Idag har vi bara softat, det är superskönt väder. Vi njuter som attan…Angelo gick med grannarna till Ranchen och slog ett par hinkar, medan jag städade lite här hemma. Det blir enormt skitigt även om ingen är här. Svabbade uteplatsen och plockade fram alla utemöbler, kuddar och dynor och tog fram grillen. Efter ett tag så gick vi ifatt, Alessio ville ut och cykla…hans favoritsyssla!! Perfekt för mig som gillar att springa, han kan cykla bredvid när jag motionerar… 🙂

Nu är kl halv 9, jag sitter med ett glas vin med datorn i famnen och lyssnar på musik och har precis grillat mat. Jag och Alessio har byggt lego, en av julklapparna som fick åka med på semester. Nu spelar killarna basket och jag njuter av att lyssna på syrsorna!

I morgon väntar lite trädgårdsarbete, ska klippa ner min salvia som är 2×2 meter och även min Rosmarin buske som växer som ogräs!

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/god-jul/