AnnonsAnnons

Gigtajm!


Igår gjorde vi näst sista helgen med Julgalan. Nästa helg så är det den sista helgen med hela det underbara gänget. Tänk att man alltid färster sig så vid de man jobbar med, känns alltid konstigt när man ska sluta…

Annons

Nästa helg kommer Jessica och hennes son upp till oss och ska bo här, så Liam och mina killar får leka när vi är och jobbar. De fann varandra när vi jobbade tillsammans i somras under Diggiloo turne´n. De blev så glada när de hörde att vi ska ut och jobba tillsammans igen på samma turne´ 2012.

By the way…Mitt nät hemma är åt h-vete!! Blir helt galen, hade precis skrivit ett låååångt inlägg när allt lade ner…orkar inte mer! Gggrrr! Hur frustrerad bli man, sån´t man tar för givet att det bara ska funka nu för tiden…

Nåväl…

I torsdags mitt under gig så blev min ena klänning stulen. Helt plötsligt mitt i showen när jag stod i Bh o trosor och skulle byta så var den som bortblåst! Letade som en galning men kunde inte hitta den( den har inte dykt upp efteråt heller). Det lustiga är att jag såg den innan showstart.

Sååå irriterande när man står där och trängs bland andra dansare och artister, tjejer som killar..halvnaken och inte hittar kläderna när man är tidspressad och snart ska in på scen igen. Suck. Fick ta något jag hade i ett annat nummer i stället.

Det springer så mycket folk fram o tillbaka så det är omöjligt att hålla koll på vilka som är behöriga eller inte.

Tur att jag har några klänningar till hemma…

TAGGAR
8 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIV
Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/platningsdag-7/