Annons
AnnonsAnnons

Gig med Pernilla!


Som ni kanske läste i tidningen i går så hade Robert Gustafsson blivit sjuk och hans Rolandz kunde därför inte gigga på stadsfesten i Härnösand som var planerat. Jag o Pernilla fick förfrågan om vi kunde hoppa in med extremt kort varsel och göra framträdanden. (Helt ovetandes om att den andra hade fått förfrågan) På vägen till Härnösand fick jag sms av Pernilla som berättade att hon redan var på plats och snart skulle köra sitt set. Kul!! Jag kom fram o gjorde mitt gig och sedan avslutade vi med ett extra nummer tillsammans. Alltid roligt att få jobba med vänner och framför allt Pernilla som det faktiskt var ett tag sedan.

Smalare än Thord kompade oss och det gjorde de även för två år sedan då jag var på stadsfesten just i Härnösand. Tydligen har jag publikrekordet fortfarande från 2009, då det var över 8000 pers där, skoj! Så många var det inte i lördags men det var en entusiastisk publik som var där.

Efter gigget satte vi oss i bilen och Kimpa körde oss hem…vi var inte hemma förrän kring halv 7 på morgonen. Det var min torsdag, vaknade på Manhattan och hann med 2 gig i 2 olika städer innan det var dax att sova..det kändes bra märkligt!

Pernilla o jag på scen.

Min klänning kommer ifrån Sass& Bide.

TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/soderhamn/