Annons
AnnonsAnnons

Gig med Orup


Karlskrona stod det i spelplanen för lördag kvällen och det passade därför utmärkt att åka förbi hemma hos mamma o pappa innan vi skulle dit. Varje gång jag kommer dit inser jag hur mycket jag saknar det, lugnet, naturen och djuren. Så enormt skönt!

Vi hjälptes åt att flytta fåren från ett bete till ett annat och barnen sprang och lekte i det långa gräset som gick upp till deras huvud. Det kom en störtskur på dagen så de blev lagom blöta, men fr en gång skull gjorde det mig ingenting att det regnade för då kunde vi med gott samvete sitta och titta på vigseln mellan Victoria och Daniel. Jag tycker det var makalöst vackert och in i minsta detalj planerat precis som det måste vara då kungligheter gifter sig.

Prins Daniels tal och även Olle Westlings på middagen var fantastiska och det kändes så ärligt och med så mycket kärlek. Det kan nog behövas om man bestämmer sig för att välja bort så mycket av sin frihet som det faktiskt blir nu för Daniel. Jag önskar dem all lycka!


Angelo spelar fotboll, Lucy är oxå med på ett hörn och jagar bollen..


Alessio meckar och ska hänga släpet på fyrhjulingen.


Hönsen går runt och pickar.Mamma hade köpt nya rottingkrukor som jag tyckte va superfina, sådana ska jag leta efter när jag kommer hem.g


Kattan hade fått fyra små söta ungar. De är ca 4 veckor gamla och barnen är döförälskade. Ni kan ju hajja vilket tjat det varit om att ta hem dem...


På scen med Orup..

IMG_3914IMG_3916

Efter gigget åkte vi hem till mamma o pappa och sov för att idag åka till Göteborg. Sitter i bilen nu och är snart framme, först blir det rep sedan Flumridern!! Wiieiee!TAGGAR
9 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/amelia-bakom-kulisserna/