Annons
AnnonsAnnons

Gig i Malmö


I torsdags kväll så hade jag jobb nere i Malmö. Jugenheinrich har sitt huvudkontor i Malmö och de skulle  inviga deras nya lokaler och jag var inbjuden att sjunga. Det var 99 % killar i publiken och de bjöd verkligen på sig själva och gjorde det hela till en toppenkväll. Tack för det!!

När jag gick till scenen gick jag förbi typ 100 truckar som stod uppställda,( jugenheinrich´s verksamhet består bla av försäljning av nya och begagnade truckar).. jag kunde inte låta bli att ta en bild så Alessio som ääälskar truckar skulle få se när jag kom hem. Fick t o m med mig flera miniatyr truckar till honom och han var så lycklig för detta så han tog med dem i fickan till förskolan nästa dag 🙂

Tack för miniatyr truckarna, ros och vinflaskan 😉

Ett helt hav av truckar...

Efter gigget hoppade jag på nattåget hem till Stockholm igen, alltid lika skönt att komma hem!! Även om jag inte sov riktigt så bra som jag hade hoppats på…så var det mysigt att komma hem på morgonkvisten och väcka barnen o Malin(barnflicka som sov över) och äta frukost tillsammans innan det var dax för barnen att gå till förskola o skolan som vanligt.

TAGGAR
7 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/buda-hem-en-melodifestival-signerad-kaffemaskin/