Annons
AnnonsAnnons

Gig i Emmaboda!


I helgen har det varit Emmaboda dagarna och efter mitt jobb i Jönköping i Lördags så åkte jag till mina gamla hemtrakter i Småland. Kan inte riktigt minnas när jag var i Emmaboda senast, men jag hade kompisar som kommer därifrån och som jag gick högstadiet tillsammans med i Lessebo. Jag kände faktiskt igen ett och ett annat ansikte i publiken…

Kl 23 gick jag av scenen i Jönköping och två timmar senare kl 01:00 så gick jag på scenen i Emmaboda…lite tight va det, men Kimpa körde bra så det gick vägen i alla fall. Alltid läskigt att ligga på småvägar och va stressad i mörker, speciellt när det regnar, är inte helt förtjust i det faktiskt.

Efter gigget kunde jag ine låta bli att ta vägen förbi mamma o pappa ( det ligger bara 5-6 mil ifrån Emmaboda…)…eftersom det är ”Mors Dag” idag!!! Jag hade tagit med mig lite presenter och jag ställde bara påsen på trappan eftersom de såklart låg o sov…kl var närmare 2:30…men en glad överraskning för mamma när hon vaknade i alla fall! Stort Grattis till världens finaste Mamma!

Sen bar det av hela vägen till Sthlm igen och vid halv 8 imorse så lade jag huvudet på kudden…Så glamourös var min lördag…  😉 Gäsp!

Christian Louboutin..

Tack Emmaboda för ett fint mottagande!

TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/jonkoping-by-night/