Annons
Annons
Skönhetsprodukter | Publicerad 6 maj 2010, 21:24

Galvanic Spa

Förra sommaren kom jag i kontakt med Galvanic Spa & Nuskins för första gången. En väninna till mig gjorde en behandling på mitt  "halva" ansikte och jag kände  och såg en märkbar skillnad. Av någon anledning så rann det ut i sanden och jag tog inte tag i att prova det fler gånger. Nu när jag skulle på semester till Spanien kände jag att jag hade tid att pyssla om mig själv lite extra och ville prova det igen.

Så i onsdags gjorde jag en behandling på Kina och provade på att göra det på mig själv. Det var verkligen superenkelt och jag kände en stor skillnad på huden efteråt.

Galvanic Spa är ett handhållet mini-spa verktyg som jobbar med läkande och stimulerande lågfrekvent galvanisk ström i kombination med Nu skins unika geler. Behandlingen sker i två steg; djuprengörande respektive behandlande. Den behandlande gelen innehåller ageLOC, en världsunik patenterad ingrediensblandning, vilket minskar attacker från fria radikaler i huden och bidrar på så sätt till att sakta ner ålderstecken där de uppstår.


Galvanic Spa-Enheten och refillen

IMG_2684


IMG_2759

IMG_2742


Kina ville självklart oxå prova behandlingen.

Så här gick vi till väga:


1) TVÄTTA ansiktet med ageloc cleanser.
2) klipp av toppen på PRE-Treatment gel och applicera på hela ansiktet
3) SÄTT igång 1:a programmet (2min) 1 tryck
4) SKÖLJ av ansiktet
5) klipp av toppen på ageLOC gel och applicera på hela ansiktet
6) SÄTT igång med 2:a programmet (3min) 2 tryck 
7) SKÖLJ av ansiktet igen
8) Applicera tru face line corrector på specifika rynkor
9) OBS! Byt munstycket och SÄTT igång 3:e programmet (5min)
10) SÄTT på serum på hela ansiktet samt dag- eller nattkräm

Visst låter det enkelt? Det var det oxå! Alltihop tog max 15 min.


Jag tycker produkterna verkar jättebra och jag vill verkligen ge det här en riktig chans. Jag kan inte minnas när jag kände mig så ren och så len i huden senast, en riktigt skön känsla.

Produkterna siktar på åldrandets källor snarare än bara symptomen och det låter väl inte helt fel?!

Blir ni shoppingsugna eller nyfikna på produkterna kontakta min väninna för mer info:

www.viveka.nsedreams.com

Annons
22 Kommentarer
 • anneli

  Hej Charlotte !
  Är det detta som är det där ”strykjärnet” som Christina Schollin använder till ansiktet eller är det en annan produkt som hon har ? Om du förstår vad jag menar.
  Hälsn. Anneli.

 • http://charlotteperrelli.chic.se charlotte

  Hej Anneli!
  Det finns säkert de som kallar det strykjärn, tror det är samma. Tjingeling!

 • Jari Savolainen

  Dettta inlägg borde jag kanske hoppat men kan inte låta bli att skriva om en sak iaf, har bara liite med saken att göra med smink.
  Läste visst att Lady Gaga är i stan för konsert, tänkte på vissa artister som just Lady Gaga men varför ska då en del arister spöka ut sig till den milda grad som hon nu gör.
  Hon kanske inte är av den värsta sorten men ändå helt tillräckligt.
  Varför kan man inte vara sig själv!? Du håller ju inte på på det viset, klart att du sminkar dig när du står på en scen för att då kanske synas bättre men du spökar då inte ut dig på något sätt iaf, du är behaglig både att se på o lyssna på. Eller är det helt enkelt så att kan man inte sjunga på riktigt måste man då ta till andra knepp för att göra sig o bli intressant eller?? Tillskilland mot dig då som verkligen kan sjunga på riktigt och behöver antagligen inte göra det.
  Kan ju ta dig som exempel du hade tycker jag en grymt snygg o tuff look i den Svenska Melodifestivalen -99, tänkte då att wow! Vem är hon.
  Du var ju så jäkla snyggt o tufft sminkad med en tuff frisyr o en mycket cool o tuff outfit på dig, väldigt glittrig. Det var du ju även -08 men på ett annat sätt då.
  Det är ju så som iaf jag hellre vill se en artist, det var snyggt!!
  Vad tror o tycker du själv som artist om att vissa ska spöka ut sig så??
  Vore kul om du svarade Tack!

  Kram / Jari

 • http://www.meja.biz Anna

  Hej,
  Ja, det är samma apparat som Christina Schollin använder, men även Nicole Kidman bl a.

  Mvh Anna

 • Yvonne

  Är det så smart att sitta i solen och göra denna behandling? Är det inte bättre inomhus. Jag tror inte att huden mår så bra när man sitter i gasade sol och gör detta. Med tanke på bilden…………..

 • http://liinpiin.blogg.se Line

  Hej!
  De där produkterna är verkligen jättebra. Jag har haft problem med acne och efter1 års behandling har jag nu gått över till nuskin och gör galviansk behandling var tredje månad, bl a för att snabba på läkande av ärr….huden blir verkligen superlen och min acne är som bortblåst!. Absolut värt att ge det en chans!

  Line

 • Victoria

  Hej!

  Lite out of topic kanske. Men jag måste bara berömma dig för vilket grymt bra jobb du gör! Jag hae en nära vän som är ett stort fan till dig och genom honom har jag börjat få upp ögonen för dig. Och genom bloggen har jag nu fått se en helt annan sida av dig. En grym mamma som inte bara gör karriär, utan även ägnar sig hejhjärtat åt sina barn. Du är nog en förebild skulle man kunna säga.
  Sen har jag en fråga jag undrat på, som du inte behöver svara på, kommer du behålla ditt namn Perelli eller kommer du att återgå till Nilsson? Själv tycker jag att Perelli låter lite mera klatshigt än Nilsson (men det är nog en vanesak).

  Mycket beröm för en bra blogg och en inspirerande person!

 • http://charlotteperrelli.chic.se charlotte

  Hej Yvonne!

  Helt rätt iakttagelse, nej tor den absolut ska göras inomhus eller i skuggan vilket vi märkte och därför gjorde jag mitt inne vilket du ser på bilden. Gelen torkar i solen. Tjingeling!

 • Jari Savolainen

  Hej du
  Käre Charlotte! Måste jag skriva det igen man blir ju lite besviken kan jag säga när man ställer frågor men inte får svar när man hade hoppats så på det. Kunde eller hade du inget svar på frågan eller hade du bara inte tid nu igen?? Vad är det för ide att ens skriva kommentar och eller ställa frågor när du ändå inte alltid ger svar så man vet om du har läst det man skrivit och inte bara smält upp det här.
  Och sedan varför får vissa svar men andra inte vad beror det på då?? Men man fortsätter ändå, nää jag är inte bitter jag gillar dig iaf Lotta.

  Tänke även på alla dessa ja skönhets prylar o krämer som denna.
  Men varför är alla dessa nästan bara riktade till just kvinnor, är det bara kvinnor som ska o får se sköna o vackra ut o ha vacker hud? Får inte även killar det samma oxå? Går man in i en butik för sånt så finns det ett hav av prylar till o för kvinnor förutom smink såklart, killar sminkar sig väl inte direkt. Men sen finns det alla tänkbara varianter av div. krämer främst då till kvinnor, men varför är det på det visset? Killar kan o väl oxå få ha fin hud inte bara tjejer? Där finns inte mycket till jämlikhet.
  Det är nästan så att kvinnor ska se sköna o vackra ut men inte killar!?
  Ser ju något skönt ut att bli ompysslad när du behandlar Kina.
  Men du nu kan jag bara inte låta bli att notera dina vrålsnygga armar wow! Alltså där ligger tom jag! något efter dig rackarns oxå, det är annat det än den verkligen tråd smala Victoria Beckham, mest skinn o ben.
  Har ju så svårt att hålla igång med träningen fan vet varför, har du något bra motivations knep för det??

  Kram / Jari

 • http://charlotteperrelli.chic.se charlotte

  Snälla Jari! Du ställer ju frågor i alla dina inlägg och det är omöjligt för mig att hinna svara på allt. Det finns ju fler än du som frågar… Tjingeling!

 • anna

  Bra sagt Charlotte! Välkommen hem till Sverige! :)

 • Nettan

  Jari för fan! Sluta! Du är ju bara för mycket! Nu får du fan ge dig med ALLT du skriver!!!! Jävla BLA BLA BLA hela tiden!!!! Håller med Charlotte! Du är för påfrestande!!!!!! Du är så jävla besatt så det finns inte!!!

  Nettan

 • Johanna

  Jari, du kan säkert ta det lugnt ett tag med dina inlägg utan att någon skulle sörja alltför mycket :-) Du har många frågor och vissa frågor kan säkert du googla dig till direk.

  Jag måste även säga att dina inlägg skulle kunna platsa i en egen blogg, det skulle vara ”intressant” att se hur mycket du skulle kunna skriva till Charlotte på en dag om du inte kände dig begränsad av att bara kunna kommentera ett inlägg med max 3-4 kommentarer åt gången…

 • Jari Savolainen

  Hej Charlotte!
  Tack, jo snäll är jag om jag får säga det själv. Nä skämt å sido tvekade dock att skriva om samma sak igen, vi har ju diskuterat om det förr o lite för ofta nu så får väl säga sorry igen. Självklart vet jag att det finns många andra som oxå frågar och bara jag kan ju inte få svar varje gång även fast man önskade det. Men man har ju så mycket man vill fråga dig om det är ju det.

  Kram o tjing!

 • lilian

  Håller med övriga ang. Jari. Det börjar bli lite som en ”fasa” när man ska titta på din blogg. HOPPAS att denne Jari inte skrivit någon kommentar, men det har han ALLTID och INGEN skriver så långa inlägg. Stalker??? El. kanske läge att skaffa en egen blogg. Annars är jag tillfreds med Din blogg Charlotte. Kram

 • anna

  Är det bara jag som känner mig obekväm av Jari’s uppenbarelse? Det är något som inte stämmer….. Tycker synd om Charlotte. Måste vara svårt att tackla så närgående fans?! Bara för att Charlotte är en offentlig person så betyder inte det att hon är ett levande uppslagsverk! Ha lite respekt och tillåt henne att ha sin privata sfär.

 • Barbro

  Vad bra att börja använda sånt Innan alla rynkor har kommit för sen är det väl för sent att stryka ut dem…Mitt lilla barnbarn sa till mej FARMOR varför har du streck i ansiktet?? Ganska gulligt sagt o vad göra som 60-åring. Jag måste säga att det verkar vara så Genomtänkt det du gör vad det vara månde. Sköna maj dagar till dej o barnen.<3

 • Marie

  Hej Charlotte,

  Åh vad kul att du har upptäckt Nu skins produkter. Jag har använt dem
  i 4 år och kommer aldrig att sluta…:) Innehåller inga gifter eller mineraloljor, vilket gör underverk för huden. Jag rekommendererar verkligen dig att även köpa deras vitaminer också både till dig och dina barn. Min dotter hade lite eksem tidigare men nu när jag bara använder Nu skin till henne, tvål, schampo och ev hudkräm vid behov så har eksemet försvunnit. Ja jag skulle kunna mala på i evighet om hur bra deras produkter är…hi hi

  Sköt om dig och din familj!
  Kram Marie

 • AnnBritt

  Hej!
  Vad kul att Du hittat världens bästa produkt av skönhetsmedel… =)
  Kan ju tala om att den används av män och kvinnor, unga och gamla.
  Så även dom som har vackra rynkor, kan bli släta och fina! Den är suverän på hela kroppen: Gäddhäng, ridbyxlår, bristningar på magen.. för att inte tala om effekten den har för den med åderbråck. Plus mycket mer. Så det är bara att gratulera och hoppas du fortsätter med detta. 2 ggr i veckan de första 3 månaderna, sen 1 gång. Man känner sig ren och fräsch och levande i huden.Ett underbart hudvänligt alternativ till den dyrare och farligare botoxen.
  Ha det bäst! =)

 • linnea

  Hej, hittade denna http://www.badlust.se/productinfo.aspx?id=11342 är det samma, för det låter ju jättebra?

 • Pingback: Min och kändisarnas hemlighet | Sofia Bengtsson()

 • Pingback: Galvanic Spa & Nuskins()

bild på

Arkiv