Annons
AnnonsAnnons

Från mitt hjärta-stort tack!


Igår satt jag halva dagen på kontoret och svarade alla gulliga människor som har engagerat sig i att Angelo har blivit sjuk. Jag är både imponerad och rörd över ERT stöd och engagemang. Jag har fått 250 mail och närmare 100 brev från olika människor som vill hjälpa till. Med tips och egna erfarenheter kring vad det skulle kunna vara som gör att han varit så dålig. Idee´r kring allt från synen-diskbråck.

Just nu mår Angelo något bättre, han är mycket piggare även om han fortfarande har huvudvärk…Vi ska göra om synprovet om ett par veckor och hoppas då att svullnaden på högra synnerven har gått tillbaka och att man kanske kan konstatera att det varit ett envist virus som satt sig så illa. Fast jag spekulerar bara…eller hoppas kanske rentav..har svullnaden inte gått ner MÅSTE vi göra en magnetröntgen för att se vad som är galet. Än så länge har vi bara gjort datortomografi.

Det har varit enormt värdefullt med er information och ni kan tro att vår läkare tycker jag är pain in the ass när jag bombaderar honom med alla möjliga frågor och idee´r om vad det kan vara?! Nejdå, jag skojar bara. Har haft en enorm tur som har fått så bra läkare som både tar sig tid och som orkar lyssna. Det betyder så enormt mycket när man som jag  är både orolig och känner sig liten och hjälplös. Tack Hans!

Jag ville egentligen bara skriva Tack till alla er som har delat med er av allt! Jag har lekt detektiv för att hitta adresser till en hel del av er för att kunna svara. En del har jag lyckats med andra inte…Så till er som inte får ett Tack kort så tackar jag här!!


Tusen tack!!TAGGAR
13 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/vinn-tva-biljetter-till-svenska-stjarnor/