Annons
AnnonsAnnons

Fram o tillbaka


Dagen började med ett träningspass på Hälsoforum, det känns så skönt att fått in träningen som en del i vardagen. Jag får cravings efter träningsvärken! Helt galet..

Idag var det första gången som Alessio skulle gå på tennis, han kände sig stor vill jag lova. Eget racket, nya gympadojjer och ryggan med vattenflaska såklart med. Åkte och lämnade honom och drog direkt vidare med Angelo till fotbollsträningen. Hämtade Alessio och sedan Angelo…ett jäkla åkande och jag inser att jag har en sådär 10-15 år framför mig…Fast det är så roligt att se när de brinner för något och att de får syssla med något de själva valt. De är värt väldigt mycket för mig! Idag var jag dessutom en duktig mamma som lyckades filma när Angelo gjorde mål!! Förra v blev jag så till mig så jag tappade fattningen och filmade allt annat än målen. Idag var Angelo nöjd med min insats som fotograf/filmare. Fniss..

Imorgon ska jag på ett väldigt intressant möte och jag hoppas det blir något roligt av det.


TAGGAR
7 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/sma-hander-som-smycke/