Annons
AnnonsAnnons

Frågor & Svar


Här kommer första delen av de frågor ni ställt!

1.

Hej Charlotte
Jag skulle vilja fråga dig vad du har för storlek i skor?

mvh Jennifer ;)

Svar: Hej Jennifer! Jag har 37, 5-38 i skor. Kram

—————————————————————————

2. Något som facinerar mig mest är du som kvinna som dessutom varit gravid två gånger men har ändå en snyggt plat mage eller har du alltid haft plat även innan du blev gravid och har du efter det fått tillbaka samma platta med enbart träning??
kan vem som bara med träning få till det?? Jari

Svar: Jag har väl alltid varit en ganska liten tjej, men det klart att det inte kom av sig själv efter graviditeterna, men med hårt arbete går det mesta. Sittups är hemligheten för mig:)

————————————————————————————

3. När anser du själv att du fick ditt stora genombrott som solo artist var det efter ESC -99?? Jari

Svar: Jag anser att jag fick mitt genombrott i Sverige när jag vann med ”Tusen och en Natt”-99.

——————————————————————————————–

4. Hej Charlotte!
Du klär oftast dina pojkar i lika kläder, är det av någon speciell anledning? Tycker Angelo & Alessio att det är Ok? När jag var yngre så gjorde mamma likt med mig & min syster, jag minns hur mycket jag ogillade det. Ville inte alls vara klädd som henne. Förövrigt vill jag säga att jag gillar din blogg & läser den dagligen. Tack för att du delar med dig.Kram / Pia

Svar: De går ju numera i skolan och förskolan och syns inte på dagarna så då blir det oftast helt olika. När de är tillsammans på helger blir det oftast olika oxå nuförtiden, men det händer att de har likadan skjorta eller shorts och det är fr att annars blir de oftast sura för att den andre har något de bättre tycker om. Det är mest av bekvämlighets skäl. Fast det blir inte lika ofta nu för tiden som när de var små. Kram
————————————————————————————-

5.

Ok här kommer mina frågor:

Varför ni åkte till Kanarieöarna när du har en lägenhet i Spanien?

Bytte du lägenheten i Spanien till den som du var och tittade på?

Hur är det med din son som var sjuk, har han blivit bättre. Fick du reda på var det var som fattades honom?

Svar: Därför att i Januari är det oftast inte solväder i Spanien och vi ville ha värme.

Jag har inte bytt till huset som jag var och tittade på, jag blev rädd för att vi skulle bli för isolerade och för att det skulle krävas för mycket jobb så vi avvaktar.

Angelo mår mycket bättre nu, vi har inte fått reda på exakt vad det var som gjorde att en del provsvar såg ut som de gjorde men de tror att det kan komma ifrån ryggen så nu går vi till Rehab en gång i veckan och försöker hitta felet i ryggen.

Kram på dig!

—————————————————————————–

6.

Hej! Det är grymt kul att följa en del av ditt liv i bloggen! :)

Du verkar vara expert på mat och kost. Jag försöker gå ner lite i vikt och tränar en hel del. Problemet är att jag har lite problem med grönsakerna^^ Haru något annat tips vad man kan äta för nyttigt? Alex

Svar: Alla grönsaker är inte fantastiska, det finns en del som mest innehåller vatten och är prydnandsgrönsaker:) Men det klart att bla  järn behöver du ju få i dig? Tycker du om spenat? Om du vill gå ner i vikt så ska du undvika socker och ljust bröd. Be en kostspecialist om råd och hjälp så att du kan få det utformat speciellt för dig. Det beror på hur du tränar och hur mycket. Lycka till!

—————————————————————————————-

7.Du är alltid så fin i håret är – har du satt i löshår eller är allt ditt riktiga hår? Tack för en givande blogg. Lisa

Svar: Det är mitt hår, men det finns tillfällen på tv eller för en bild då vi använder löshår. Kram o tack!

———————————————————————–

8.Hejsan! Läste nyss igenom en artikel på gymgrossisten om din bok, och jag tycker att bara genom att titta på dig så blir man motiverad till att börja träna så man blir lika fit!:) Min fråga är, vad är de viktigaste tillskotten för en tjej/kvinna som man bör inta (om man tränar kondition/styrka ca 4 dagar i veckan)? Det finns ju ett helt hav att välja mellan. Även, har du några speciella tips för att komma i form förutom att äta rätt och träna regelbundet? Något som höll dig motiverad efter graviditeten så att säga? / Nyårslöfte: beach2011 :) Madeleine.

Svar: Tack snälla! Jag tycker proteinet är viktigt och använder det regelbundet, dessutom väldigt gott. Mitt tips är att försöka undvika det söta, det är en riktig bov och oftast där man trillar dit. Om det är svårt så gör som man gör med barnen, börja med lördagsgodis. Hålla det till en dag i veckan är ok men småätandet tror jag är extremt farligt! Kram o lycka till!

——————————————————————————-

9.Hej! Jag undrar hur du har det när du är i Spanien,om du kan leva som vem som helst där och få vara ifred? Sara

Svar: Det finns ju svenskar överallt i världen så det klart att jag kan bli igenkänd, men det är inget större problem. Jag känner mig mycket mer anonym i Spanien. Kram på dig!

——————————————————————————————–

10. Hi Charlotte! again..
I have asked you some questions before too, a long time ago. So I can speak swedish but I may make some mistakes so it’s better to use english here.
So first of all.. do you like brands? and which brands do you like, for example?
And the second, are you coming to Finland this year?
Would be so nice to see you again after 2 long years.. Hoppas allt är bra med dig / Elzu

Answer: Hi Elzu!

I loke a lots of brands, Marc Jacobs, YSL, Giambattista Valli for example. I am not sure if I come to Finland this year, sorry…but if, I will let you know. Hugs Ch.

—————————————————————————————

Det kommer snart mer….


TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/tavling-solentro-gor-din-egen-bok/