Annons
AnnonsAnnons

Fortsättning på Kolmården och Valborg


Vi gick såklart på delfin showen, Markolio pratade på en stor bildskärm och det blev en lite rolig kortfilm med honom som prao hos delfinerna.  Killarna satt som ljus under showen och njöt av att se delfinerna göra fantastiska konster.

Efter vi hade varit på Kolmården följde Pernilla med mig hem och grillade fiskspett. Sen åkte vi såklart och tittade på valborgselden med alla barnen, det var extremt mycket folk och ganska kallt men elden värmde på bra. Det blåste gnistor från elden o en hamnade självklart i mitt hår , jag märkte inget men som tur var så såg Pernilla det och släkte den med sina händer…det luktade bränt om mitt hår, men det gick bra! Hade inte varit så kul att bli av med några decimeter på det sättet…

Killarna sitter som ljus och tittar på delfinshowen!

Två små söta delfinbebisar..

I somras när jag o barnen var i Spanien så åkte vi på en tur till Benidorm där vi simmade med delfiner. Det var fantastiskt, verkligen! En av delfinerna heter Aqua (vatten) och hon blev galet förtjust i Alessio och ville inte lämna honom utan stod kvar vid honom o tjattrade under hela tiden som vi var i vattnet. Väldigt speciellt och Alessio vart alldeles generad när tränaren skällde på Aqua för att hon inte lämnade Alessio i fred…:)

Bilder från i somras.

På väg mot bilen...något blötare än när vi kom. Men Jessica o lilla Linn är lika glada för det.

Det fanns kamelridning men det insåg vi på vägen mot utgången och då var vi för blöta..

Äntligen dags att tända elden.

Brasan är tänd.

TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/dagens/